bell g568d5da89 1280

Διορισμοί ΕΑΕ- Πίνακες ΕΑΕ-Τ.Ε.-Μεταθέσεις- ΚΕΔΑΣΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ

Μέχρι το καλοκαίρι η κατάρτιση νέων προσωρινών πινάκων με το υπάρχον σύστημα διορισμών και προσλήψεων

Εγκύκλιος μεταθέσεων

Συνάντηση με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Δ.Σ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Χαράλαμπο Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ:

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Δ.Σ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Χαράλαμπο Παπαϊωάννου.

Από πλευράς ΠΟΣΕΕΠΕΑ στη συνάντηση παρέστησαν η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ  Γεωργία Μπουλμέτη και η Γενική Γραμματέας Δέσποινα Χατζηδρόσου, καθώς και ο τέως αιρετός ΚΥΣΕΕΠ και Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Βούγιας.

Ακολούθως παρατίθενται επιγραμματικά, ορισμένα κύρια σημεία των θεμάτων της συνάντησης, καθώς θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Δημοφιλή!!  Είναι η Ειδική Αγωγή προτεραιότητα; Διεκδικήσεις και προτάσεις για την Ειδική Αγωγή από τη Δ.Ο.Ε.

Νέοι μόνιμοι διορισμοί

Το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στη διενέργεια νέων μόνιμων διορισμών, στους οποίους θα συμπεριληφθούν και νέοι μόνιμοι διορισμοί μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ. Θα εξετασθεί δε και η δυνατότητα μόνιμων διορισμών στα ΚΕΔΑΣΥ και στις ΕΔΥ.

Νέοι Πίνακες Ειδικής Αγωγής

Έως το καλοκαίρι ευελπιστεί το ΥΠΑΙΘ να έχει περατωθεί η διαδικασία κατάρτισης νέων Προσωρινών Πινάκων με το υπάρχον σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών.

Τμήματα Ένταξης

Το ΥΠΑΙΘ ελπίζει να περατωθεί η διαδικασία ίδρυσης Τμημάτων Ένταξης, όσα εκ των οποίων πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε αυτά να δοθούν στις Μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.

Εγκύκλιος Μεταθέσεων

ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22 Εντός Φεβρουαρίου, πιθανά την επόμενη εβδομάδα, θα εκδοθεί η Εγκύκλιος Μεταθέσεων του ΕΕΠ-ΕΒΠ.

ΚΕΔΑΣΥ

Εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας Πλατφόρμας Βάσης δεδομένων. Θα εκδοθεί σύντομα και ο Κανονισμός Λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ. Ετέθησαν και τα ζητήματα της συμπερίληψης των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ, τα οποία στελεχώνουν τα ΚΕΔΑΣΥ, στην παροχή του voucher των 200 ευρώ, καθώς και της επιμόρφωσης όλων των ειδικοτήτων των ΚΕΔΑΣΥ, όπως και της επιμόρφωσης, στα αξιολογικά εργαλεία, όλων των Ψυχολόγων που εργάζονται στις δομές αυτές.

Δημοφιλή!!  Αδιανόητο έγγραφο του Γεν.Γραμματέα απειλεί για χιλιοστή φορά Απεργούς εν μέσω καλοκαιριού

Τα ρήματα που κάνουν εντύπωση!!
Για διορισμούς φάνηκε σίγουρος..
Για προσωρινούς πίνακες ευελπιστεί..
Για τα τμήματα ένταξης ελπίζει..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω