Αποτελέσματα γκάλοπ διευθύνσεων εκπαίδευσης: Οι 5 πρώτες..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ένα μικρό γκάλοπ για τις καλύτερες εντυπώσεις που είχατε μέχρι στιγμής από διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Στο γκάλοπ ψήφισαν πάνω από 2.000 συνάδελφοι!! Αρκετά μεγάλος αριθμός.

Για όποιον θέλει να δει ξανά τι ψήφισαν οι συνάδελφοι και όλες τις επιλογές τους: Πατήστε εδώ

Αν και η συγκεκριμένη μίνι έρευνα δεν έγινε με δομημένο τρόπο, αναφέρονται απλά οι απόψεις των συναδέλφων, την επόμενη φορά θα γίνουν δομημένα γκάλοπ.

Το συγκεκριμένο γκάλοπ απευθυνόταν σε μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που έχουν αρκετά συχνά επικοινωνία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι διευθύνσεις με το προσωπικό που τις απαρτίζει, που δείχνουν κατανόηση στα προβλήματα που έχουν οι συνάδελφοι αναπληρωτές κυρίως και φροντίζουν να τους βοηθούν και να κάνουν την παραμονή τους όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

Δημοφιλή!!  Νέες Οργανικές Θέσεις Ειδικοτήτων στην Α/θμια Γενική και Ειδική Αγωγή: Αναλυτική Κατανομή ανά περιοχή μετάθεσης

Φυσικά, οι υπάλληλοι στις διευθύνσεις είναι και αυτοί συνάδελφοι μας και γνωρίζουν όλα τα προβλήματα που συναντάμε κάθε μέρα, καθώς είναι και δικά τους προβλήματα.

Στόχος δεν ήταν να «αξιολογήσουμε» τους τοποθετημένους προϊσταμένους εκπαίδευσης…

Screenshot 7

InkedΓΚΑΛΟΠ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ LI 1

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω