Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιονιάς σε δύο κύματα, ξεκινάει το Σάββατο. Τι θα γίνει με τα σχολεία??

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

Βρισκόμαστε στα σχολεία εν μέσω πανδημίας και κάθε ήμερα ακούμε και ένα νέο αριθμό θανάτων τώρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την επέλασή της κακοκαιρίας «Ελπίς»!!!!

Ελπίζουμε να πάρουν θέση οι Δήμαρχοι της εκάστοτε περιοχής και να φροντίσουν τις σχολικές μονάδες των περιοχών τους.

Όπως είναι γνωστό οι αίθουσες λόγω υψηλής διασποράς πρέπει να αερίζονται.

Πρέπει δηλαδή μονίμως να υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα και πόρτες!

Αλλά σε περιοχές με 2 και 3 βαθμούς θερμοκρασία (ίσως και χαμηλότερη), ειδικά το πρωί, η κατάσταση είναι το λιγότερο προβληματική.

Όπως δείχνει όμως το πράγμα, ΔΕΝ θα κλείσει τίποτα, εδώ ΔΕΝ έκλεισαν με 50.000+ κρούσματα ημερησίως.

Περιμένουμε και ευελπιστούμε το υπουργείο, οι περιφέρειες και οι δήμοι να είναι “στο πόδι” για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε γονείς μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

Χθες η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στο οποίο ανέφερε ότι διαδοχικά καιρικά συστήματα προβλέπεται να προκαλέσουν κακοκαιρία

Δημοφιλή!!  Καταιγίδα υποβαθμίσεων σχολείων και στα Δωδεκάνησα - Πετσοκόβουν σχολεία και τμήματα πανελλαδικά

με το όνομα “ΕΛΠΙΣ” (“ELPIS”) στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο καιρικό σύστημα θα μας επηρεάσει από το Σάββατο (22/1/2022) και το δεύτερο, που θα είναι πιο ισχυρό, από τη Δευτέρα (24/1/2022). Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και της ανατολικής Ελλάδας καθώς και στα νησιά του Αιγαίου και οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα ανατολικά.

ΕΜΥ

Διαδοχικά συστήματα προβλέπεται να προκαλέσουν #κακοκαιρία με το όνομα #ΕΛΠΙΣ (#ELPIS“) τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο σύστημα θα επηρεάσει τη χώρα μας από το Σάββατο και το δεύτερο, που θα είναι πιο ισχυρό, από τη Δευτέρα. @EMY_HNMS @GSCP_GR TO EKTAKTO: emy.gr/emy/el/warning

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω