sos 237958 1920

Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 – Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου – Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α’ φάσης για τη Δευτεροβάθμια

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  • Οι τελικοί πίνακες κατάταξης για την προκήρυξη 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
  • Αναμένονται να σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου.
  • Η καθυστέρηση οφείλεται στον έλεγχο των ενστάσεων.
  • Θα υπάρξει καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α’ φάσης για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής.

Όσοι έχετε ενημερωθεί απο την αρθρογραφία μας στο e-wall, εδω και ενα μήνα σχεδόν επαναλαμβάνουμε για την 2γε οτι δεν θα είναι έτοιμη.
Αν και πολλές δημοσιεύσεις (από άλλες σελίδες) παραπλανούν επαναλαμβανόμενα τους εκπαιδευτικούς, με ενημέρωση ακόμη που έχουν και από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ (δεν ίσχυε ποτέ αυτό) έρχεται και η σημερινή ενημέρωση να ρίξει επιπλέον φώς στην κατάσταση που βρίσκεται η συγκεκριμένη προκήρυξη 2γε.

ΠΕΑΔ / Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023

Μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) με εκπρόσωπο του Α.Σ.Ε.Π. ενημερωθήκαμε πως οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μετά τον 15Αύγουστο, δηλ. κάπου ανάμεσα στις 19 με 23 Αυγούστου.
Παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις μας για αυτή την καθυστέρηση και τις αιτιολογημένες διατυπώσεις μας για τα προβλήματα που αυτή θα επιφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών ελέγχου των ενστάσεων.
 Με βάση τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής θα καθυστερήσουν. Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών της Α’ φάσης.
 ️Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μεταφέρουμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε πως μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοι στα σχολεία τους, εφόσον το Υπουργείο Παιδείας ενδιαφέρεται πραγματικά για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας με εκπαιδευτικό προσωπικό!
Από το Δ.Σ.
ΠΕΑΔ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Δημοφιλή!!  Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ: Αιτήσεις Μετατάξεων, Θετικές Γνωμοδοτήσεις για Παραίτηση και Ανάκληση Μετάταξης

trending:


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω