ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας της εφαρμογής του «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας της εφαρμογής του «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» για το σχολικό έτος 2023-2024

Σχετ.: Η υπό στοιχεία 53360/ΓΔ4/22-05-2024 εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι τα πεδία Β και Γ της φόρμας Σχεδίων Δράσης στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ (https://sch-eval.iep.edu.gr/) θα είναι ενεργά για υποβολή των σχετικών δεδομένων μέχρι την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59.

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπό στοιχεία 53360/ΓΔ4/22-05-2024 εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Τι είναι τελικά η «αξιολόγηση»; Με απλά λόγια, δομημένο λόγο, καταρρίπτεται από τους νεοδιόριστους της Λέσβου το αφήγημα της αξιολόγησης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω