TikTok

Ο Κουτσούμπας Σατιρίζει τη ΔΑΠ στο TikTok: “40%; Από Πότε Είναι Αυτή η Εφημερίδα;”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κουτσούμπας Σατιρίζει τη ΔΑΠ στο TikTok: “40%; Από Πότε Είναι Αυτή η Εφημερίδα;”

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok, όπου σατίρισε τη ΔΑΠ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών, αμφισβητώντας το ποσοστό 40% που αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Οι φοιτητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν με διαφωνίες στα αποτελέσματα, καθώς η ΔΑΠ υποστηρίζει ότι κέρδισε με 40,01%, ενώ η ΠΚΣ δηλώνει ότι κέρδισε με 34,19%. Ο Κουτσούμπας κάλεσε τους φοιτητές να στηρίξουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας την ανάγκη για ισχυρή παρουσία του κόμματος τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο όσο και στην Ελληνική Βουλή.

«Οσες επιστολές και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη ξανά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά» λέει σε πιο σοβαρό ύφος. «Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στην κάλπη στις 9 Ιουνίου, ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ.

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

Πάντως, η ιστοσελίδα Foititikanea, της οποίας η θεματολογία είναι αποκλειστικά τα ζητήματα που αφορούν φοιτητές και σπουδαστές, αναμεταδίδει την καταμέτρηση που δίνει η Πανσπουδαστική.

Από πού προέρχεται η ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα – Από Πότε Είναι Αυτή η Εφημερίδα;

 

O Παναθηναικος φετος παει για πρωταθλημα

Άρθρο του Δημήτρη Κουτσούμπα στο e-wall: Οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιος βρέθηκε και ποιος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω