ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο / «Σχολικό κλίμα: σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας / «Σχολικό κλίμα: σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές»

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας- Κολινδρού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και του Επιμελητηρίου Πιερίας,

το 1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας με τίτλο:

«Σχολικό κλίμα: σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές»

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 25 και 26 Μαΐου 2024. Επιτρέπει τη δια ζώσης ή εξ αποστάσεως εισήγηση. Οι γλώσσες του συνεδρίου είναι: Ελληνική και Αγγλική. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου και δημιουργικού προβληματισμού όσον αφορά στη σημασία του σχολικού κλίματος στο σύγχρονο σχολείο. Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Πιερία, θα παρουσιαστούν 288 εισηγήσεις ερευνητικών και βιβλιογραφικών εργασιών που αναφέρονται στο θέμα του συνεδρίου.

Δημοφιλή!!  Δράση Εθελοντικών Διαδικτυακών Μαθημάτων 2024-2025: Δωρεάν Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου: https://conference-pieria.mysch.gr/ .

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Παρθένα Τριανταφυλλίδου

Poster

Erasmus+ Οδηγός Προγράμματος 2024: Τι είναι το Erasmus+ / Ποιοι είναι οι στόχοι

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω