εικόνα Viber 2022 05 15 14 58 21 360

ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA και στα 2 σχολεία στο ΣΕΠΕ “Κ. Σωτηρίου”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA και στα 2 σχολεία στο ΣΕΠΕ “Κ. Σωτηρίου”

ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA

Ακυρώθηκαν οι εξετάσεις PISA και στα δύο σχολεία ευθύνης του συλλόγου Κ. Σωτηρίου τόσο στο 3ο ΔΣ Πόρτο – Ράφτη όσο και στο ΔΣ Κουβαρά.

Μετά την ενημέρωση και τις συνελεύσεις γονέων και εκπαιδευτικών με τη συμμετοχή των συλλόγων γονέων και του συλλόγου εκπ. “Κ Σωτηρίου” σήμερα Τετάρτη 22/5 κανένα παιδί της ΣΤ’  τάξης δεν ήρθε στο σχολείο ενώ οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει ο ΣΕΠΕ “Κ ΣΩΤΗΡΙΟΥ” και η ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Στο 3ο ΔΣ Πόρτο Ράφτη πραγματοποιήθηκε το πρωί συγκέντρωση εκπαιδευτικών και γονέων με τη συμμετοχή και του συλλόγου γονέων.

Δημοφιλή!!  Εντατικοποίηση Κινητοποιήσεων: Η Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. Απαιτεί Αμεσότητα στις Υποσχέσεις για Διορισμούς και Βελτιώσεις στη Φυσική Αγωγή

H προσπάθεια τρομοκράτησης του ΥΠΑΙΘΑ με την κήρυξη της στάσης εργασίας της ΔΟΕ ως παράνομη και οι τρομοκρατικές δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας έπεσαν στο κενό.

Ο ανταγωνισμός, η αξιολόγηση, η κατηγοριοποίηση σχολείων μαθητών και εκπαιδευτικών και το σχολείο της αγοράς ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Ανακοίνωση ΔΣ για εξετάσεις Pisa Συλ Γον. 3ου Π-Ράφτη

 

Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί και Γονείς στην Κέρκυρα: Ακύρωση των Εξετάσεων PISA

 

ΦΩΤΟ ΠΙΖΑ 3ο Π Ρ 2

Γιατί ακόμα και με την ψυχρή λογική η επιλογή είναι Απεργία – Αποχή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω