755047b4 d7cc 419c 8907 de899ccda397

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Σκληρή απάντηση Παπανικολάου σε Γεωργιάδη – Απαράδεκτη προτεραιότητα σε VIP κατά τον τελικό του Conference League

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Σκληρή απάντηση ΟΕΝΓΕ σε Γεωργιάδη – Απαράδεκτη προτεραιότητα σε VIP κατά τον τελικό του Conference League

  • Ο κ. Παπανικολάου κατηγορεί τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για “πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας” και “ψευδοδικαιολογία”.
  • Το επίμαχο έγγραφο, σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, αφορά μόνο VIP που θα διαμένουν σε 3 συγκεκριμένα ξενοδοχεία πολυτελείας, και όχι όλους τους φιλάθλους.
  • Η εξυπηρέτηση αυτών των VIP θα γίνεται κατά απόλυτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από την ιατρική σοβαρότητα των υπόλοιπων περιστατικών.

Ο γγ της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, επέκρινε δριμύτατα τον Άδωνι Γεωργιάδη για την απόφαση να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στους VIP επισκέπτες του τελικού του Conference League στον «Ευαγγελισμό». Ο Παπανικολάου κατηγόρησε τον Γεωργιάδη για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να παρέμβει. Ο Παπανικολάου τόνισε ότι το κριτήριο προτεραιότητας δεν είναι ιατρικό αλλά κοινωνικό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και είναι απαράδεκτο.

Δημοφιλή!!  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας Μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουλίου

 

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω