Πληροφορική Γ΄ Λυκείου

Επαναληπτικά Διαγωνίσματα Εφ’ Όλης της Ύλης – Πληροφορική Γ΄ Λυκείου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επαναληπτικά Διαγωνίσματα Εφ’ Όλης της Ύλης – Πληροφορική Γ΄ Λυκείου

Αυτό το υλικό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Περιλαμβάνει:

  • Έτοιμα Διαγωνίσματα με Μονάδες προς χρήση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαγωνίσματα αυτά ως αυτά είναι, ή να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες.
  • Διάρθρωση έτσι ώστε να μπορεί να αποκοπεί ΘΕΜΑ Α,Β,Γ ή Δ και να μπει σε άλλο Διαγώνισμα: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά διαγωνίσματα από το ίδιο υλικό.
  • Περιέχονται καλογραμμένες λύσεις: Οι λύσεις είναι λεπτομερείς και κατανοητές, ώστε οι μαθητές να μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους.
  • Διαβαθμισμένη δυσκολία θεμάτων: Τα διαγωνίσματα καλύπτουν όλα τα θέματα της ύλης της Πληροφορικής Γ΄ Λυκείου, από τα πιο εύκολα έως τα πιο δύσκολα.
  • Κάλυψη όλης της ύλης Έμφαση στην νέα ύλη (στοίβα, ουρά, δένδρα, γράφοι, λίστες, αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, εκσφαλμάτωση κ.ά.): Το υλικό καλύπτει όλη την ύλη της Πληροφορικής Γ΄ Λυκείου, με έμφαση στη νέα ύλη.
  • Ενδιαφέροντα θέματα για την κινητοποίηση του ενδιαφέροντος των μαθητών: Τα θέματα είναι ενδιαφέροντα και σχεδιασμένα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μαθητών.
  • Γραμμένα στο στυλ των Πανελληνίων: Τα διαγωνίσματα είναι γραμμένα στο στυλ των Πανελληνίων εξετάσεων, ώστε οι μαθητές να εξοικειωθούν με τη μορφή και το περιεχόμενο των εξετάσεων.
  • Συνεχής ενημέρωση με διορθώσεις και με επιπλέον υλικό: Το υλικό θα ενημερώνεται συνεχώς με διορθώσεις και με επιπλέον υλικό.
  • Χωρίς Υδατογράφημα στα επί πληρωμή: Τα διαγωνίσματα που αγοράζετε είναι χωρίς υδατογράφημα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.
Δημοφιλή!!  21ο Συνέδριο ΟΛΜΕ: Αποφάσεις από τα εργασιακά και παιδαγωγικά ζητήματα έως τα μισθολογικά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά

Πιστεύω ότι αυτό το υλικό θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που θέλουν να πετύχουν στις εξετάσεις της Πληροφορικής.

Μπορείτε να αγοράσετε το υλικό από τους παρακάτω ιστότοπους:

Ιωάννης Γυφτάκης, Καθηγητής Πληροφορικής, ΠΕ86
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω