ΣΧΟΛΕΙΑ

Προσφορά Θέσεων Μαθητείας 2024-2025 για το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσφορά Θέσεων Μαθητείας 2024-2025 για το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας

Το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων προσφέρει θέσεις μαθητείας για το έτος 2024-2025, στο πλαίσιο του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων από φορείς του δημόσιου τομέα ανοίγει στις 15/4/2024 και λήγει στις 31/5/2024.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025

Τo Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση μαθησιακών διαδρομών της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, στηρίζει τον θεσμό της Μαθητείας. Στο πλαίσιο αυτό,  φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αναλαμβάνουν να παράσχουν στον μαθητευόμενο μάθηση στον εργασιακό χώρο, σύμφωνα με καθορισμένα προγράμματα σπουδών, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα μάθησης στην εκπαιδευτική δομή. Το Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας αποτελεί ένα από τα πρωτοποριακά σχήματα μαθητείας ενηλίκων σε όλη την Ευρώπη.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για Εκπαιδευτικούς στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας 2024-2025

Με πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης καλούνται οι φορείς του δημόσιου τομέα να προσφέρουν θέσεις Μαθητείας για το έτος 2024-2025, από 15/4/2024 έως 31/5/2024 στον ιστότοπο https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/ στηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό της Μαθητείας και επενδύοντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των νέων.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η διαδικασία για τη δήλωση θέσεων Μαθητείας από φορείς και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος  Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας.

Πατήστε εδώ για την πρόσκληση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω