Image Delphi

ΙΕΠ / Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΕΠ / Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας

Συμμετοχή του Προέδρου του Ι.Ε.Π., στο Delphi Economic Forum IX

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει την εκπαίδευση / Κίνδυνοι & Επιπτώσεις / Συμβουλές για την ορθή χρήση!

Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. στο Delphi Economic Forum IX στο στρογγυλό τραπέζι «Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου κ. Σπύρος Δουκάκης θα συμμετάσχει στο Delphi Economic Forum IX που πραγματοποιείται από τις 10/4-13/4/2024 στους Δελφούς και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Την Πέμπτη 11/04, θα συμμετάσχει στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο: «Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας» με συμμετέχοντες/ουσες τις/τους κ.κ. Αχιλλέα Γραβάνη, Καθηγητή Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Γεώργιο Δουκίδη, Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάσω Κιντή, Καθηγήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Οικονόμου, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ευαγγελία Χολέβα, Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τη συζήτηση συντονίζει ο ομότιμος Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ιωακείμ Γρυσπολάκης.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Θέση Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο https://def-ix.delphiforum.gr/

ΙΕΠ / Επικαιροποιημένος Οδηγός για την Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δράσεων, Εκπαιδευτικού Υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και Ερευνών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω