00ce3fab d9cd 4be5 a36e 64c6c0bcaf73

Ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Σχολείων Προτείνουν Περιορισμό Απολύσεων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Σχολείων Προτείνουν Περιορισμό Απολύσεων

Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων κατέθεσαν πρόταση περιορισμού των απολύσεων προς τον Υπουργό Παιδείας, αποκαλύπτει η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Λύκειον Ελληνικής Εκπαίδευσης (ΟΙΕΛΕ). Η πρόταση αυτή προέκυψε από την ανάγκη αντιμετώπισης της ανασφάλειας στον κλάδο και της δυσκολίας στην πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού λόγω των σκληρών εργασιακών συνθηκών. Η ΟΙΕΛΕ εκφράζει την πρόθεσή της να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που αφορούν στο νομοθετικό πλαίσιο του κλάδου. Για ενημέρωση, η ΟΙΕΛΕ δεσμεύεται να διατηρεί ενεργή επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

Πρόταση για περιορισμό των απολύσεων κατέθεσαν εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων στον Υπουργό Παιδείας

Μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση που ταράζει τα νερά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αποκαλύπτει σήμερα η ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με απόλυτα ααφαλείς πληροφορίες μας, οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών κατέθεσαν στον Υπουργό Παιδείας πρόταση για περιορισμό των απολύσεων. Η πρόταση αυτή έγινε λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει στον κλάδο αλλά και της δυσκολίας να βρεθούν εκπαιδευτικοι διαφόρων ειδικοτήτων λόγω των σκληρών εργασιακών συνθηκών στα ιδιωτικά σχολεία.

Δημοφιλή!!  Συμπληρωματικές μεταθέσεις | Προδιαγραφόμενη αδικία με μακροχρόνιες συνέπειες από την ίδρυση των νέων οργανικών στην Πρωτοβάθμια

Μετά από αυτή την εξέλιξη, που η Ομοσπονδία μας καλωσορίζει, θα ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με τον κ. Πιερρακάκη για να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου για τα εργασιακά μας.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσουμε μέσω της σελίδας μας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω