20240401 112342 scaled

Live: Η ΔΟΕ αποφασίζει προκήρυξη Απεργίας/Αποχής – Καλυμμένοι ξανά οι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται η πανελλαδική ολομέλεια προέδρων συλλόγων εκπαιδευτικών. Πάνω από 70 από τους 120 προέδρους συλλόγων έχουν εντολή/απόφαση από τη Γενική τους Συνέλευση για επαναπροκήρυξη Απεργίας/Αποχής από τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.

Θυμίζουμε ότι πριν 15 μέρες η ΔΟΕ είχε υιοθετήσει στάση υπαναχώρησης στο ζήτημα της αξιολόγησης με τις παρατάξεις ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ να αρνούνται τότε την επαναπροκήρυξη απεργίας/αποχής. Όμως ακολούθησαν δύο εβδομάδες συγκλονιστικής αντίδρασης του εκπαιδευτικού κόσμου που πλημμύρισε τις αίθουσες και τα αμφιθέατρα των γενικών συνελεύσεων, όπου ψήφιζε με ποσοστά άνω του 90% σε ΟΛΕΣ τις γενικές συνελεύσεις  απεργία/αποχή και αγώνα ενάντια στην παλινόρθωση του επιθεωρητισμού. Οι παρατάξεις λοιπόν που αρχικά διάβασαν λάθος τη θέληση του εκπαιδευτικού κόσμου και ήρθαν σε ευθεία αντίθεση με το πνεύμα και την εντολή της βάσης του κλάδου, αναδιπλώθηκαν πια και κάτω από την τεράστια πίεση αναγκάζονται σήμερα να επανέλθουν στον αγώνα και υπερψηφίζουν τη νέα Απεργία/Αποχή της ΔΟΕ που αναμένεται να σταλεί από σήμερα κιόλας.

Δημοφιλή!!  Τσουνάμι συγχωνεύσεων τμημάτων και στην Κρήτη - Αντιδράσεις από τους εκπαιδευτικούς

Επομένως ΌΛΟΙ οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται είναι απόλυτα καλυμμένοι από αύριο να συνεχίσουν κανονικά τον αγώνα όπως κάνουν περήφανα τα τελευταία 2 έτη. Μπορούν να υπογράψουν τη νέα δήλωση Απεργίας/Αποχής της ΔΟΕ και να την πρωτοκολλήσουν, ώστε να είναι καλυμμένοι και να μη χρειαστεί να εκτελέσουν και τις διαδικασίες της αξιολόγησης Β πεδίου στις οποίες τους καλούν και μάλιστα με ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα έως 2/4. 

AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω