dog 734689 1920

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας: Τηλεδιασκέψεις για την ευαισθητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών από την ΠΦΠΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας: Τηλεδιασκέψεις για την ευαισθητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών από την ΠΦΠΟ

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την αναγνώριση της 4ης Απριλίου ως Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας αποτελεί αφορμή για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) να οργανώσει τρεις τηλεδιασκέψεις για τα σχολεία, προσφέροντας ποιοτικό υλικό και ευαισθητοποίηση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα δικαιώματα των ζώων και τη σημασία της φιλοζωίας.

Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

  • Η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) χαιρετίζει την ανακήρυξη της 4ης Απριλίου ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας.
  • Η ΠΦΠΟ διοργανώνει τρεις τηλεδιασκέψεις (για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια-λύκεια) στις 4 Απριλίου 2024, από τις 11:00 έως τις 12:00, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών.
  • Σας καλούμε να διαβιβάσετε το συνημμένο έγγραφο στα σχολεία ευθύνης σας, ώστε όσα ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Δημοφιλή!!  Πλήθος σωματείων διοργανώνουν κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής την Πέμπτη 11/7

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΦΠΟ

Η ΠΦΠΟ, η ισχυρότερη ελληνική φιλοζωική ομοσπονδία με περίπου 70 οργανώσεις-μέλη, είναι από εκείνες τις οργανώσεις που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας 28131/ΓΔ4/15-3-2024 μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς ανακηρύσσει την 4η Απριλίου εκάστου έτους ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα φιλοζωίας.

Καθώς η ΠΦΠΟ έχει αναγνωρισμένο ποιοτικό υλικό φιλοζωίας αναρτημένο στην πλατφόρμα Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΙΕΠ (https://elearning.iep.edu.gr/study/mod/folder/view.php?id=19471), προτίθεται να οργανώσει για όλα τα σχολεία της χώρας, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, τρεις διαφορετικές τηλεδιασκέψεις (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια-λύκεια) την ίδια ημέρα του εορτασμού (4 Απριλίου 2024), από τις 11 ως τις 12 το πρωί, με στόχο αφενός μεν την ευαισθητοποίηση μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών, αφετέρου την επισήμανση της σημασία του ορισμού της 4ης Απριλίου ως Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας.

Δημοφιλή!!  Σχέδιο νόμου Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη: Κριτική για Άνιση Μοριοδότηση, Αόριστα Κριτήρια και Περιορισμούς στην Ψηφιακή Εκπαίδευση / ΠΕ.ΣΥ.Ε

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε θερμά, όπως διαβιάσετε το συνημμένο έγγραφο-αρχείο στα σχολεία ευθύνης σας, ώστε όσα εν ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Για το Δ.Σ. της ΠΦΠΟ

Άννα Τοσούνογλου-Πρόεδρος

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω