notifications jpg

Σκάνδαλο Αποδήμων: Διαρροή Προσωπικών Δεδομένων και Ανοίγματα Αγωγών κατά του Ελληνικού Δημοσίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σκάνδαλο Αποδήμων: Διαρροή Προσωπικών Δεδομένων και Ανοίγματα Αγωγών κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων ψηφοφόρων, με πολλούς να κινούν αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αγωγές, καθώς η έρευνα εξελίσσεται.

Εκλογές 2023: Social Media και προεκλογική εκστρατεία / Πώς επηρεάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Σε δεινή θέση βρίσκεται η κυβέρνηση για την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων ψηφοφόρων από τη δεξαμενή του υπουργείου Εσωτερικών στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ.. Στο Μαξίμου, μετά την αρχική αμηχανία, σήμανε συναγερμός ενεργοποιώντας μηχανισμούς ανάλογους του σκανδάλου των υποκλοπών.

Δημοφιλή!!  Παραστατίδης: "Με πολιτικάντικες ταχυδακτυλουργίες τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν λύνονται"

Ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος κατέθεσε την πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τη διαρροή email της πελάτισσάς του. Συγκεκριμένα, η αγωγή κατατέθηκε από μια κάτοικο της Ολλανδίας που είχε υποβάλει τα στοιχεία της για την εγγραφή της στον εκλογικό κατάλογο, διεκδικώντας αποζημίωση 20.000 ευρώ λόγω παραβίασης του GDPR. Αντίστοιχα, ο Γιώργος Σαμαράς κατέθεσε αγωγή κατά της ευρωβουλευτής και του υπουργείου Εσωτερικών, επισημαίνοντας την πολιτική υπευθυνότητα και ιδιοσυγκρασία που θίγεται σε τέτοιες υποθέσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω