DYPA

ΔΥΠΑ – Τροποποιημένος πίνακας τοποθετήσεων Αττικής για ειδικές κατηγορίες στο δημόσιο τομέα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΥΠΑ – Τροποποιημένος πίνακας τοποθετήσεων Αττικής για ειδικές κατηγορίες στο δημόσιο τομέα

Σημαντική ενημέρωση: Ο τροποποιημένος πίνακας τοποθετήσεων για ωφελούμενους ειδικών κατηγοριών (Ν.2643/98) στην Αττική, για την κάλυψη θέσεων στο δημόσιο τομέα, είναι διαθέσιμος.

Προθεσμία για ενδικοφανή προσφυγή:

  • 16/3/2024 έως 15/4/2024
  • 30 ημερολογιακές ημέρες για τους τοποθετηθέντες, φορείς, υπηρεσίες
  • Από την ημερομηνία δημοσιοποίησης για τους λοιπούς

Ψηφιακή Υπογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων μέσω του gov.gr / Οδηγός βήμα βήμα

Τροποποιημένος πίνακας τοποθετήσεων Αττικής για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τους αναρτημένους πίνακες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr ) καθώς και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 2, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56).

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ / Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του υποψηφίου. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί από τους υποψηφίους στη διεύθυνση https://2643.services.gov.gr κάνοντας είσοδο με χρήση των προσωποποιημένων κωδικών TaxisNet και επιλέγοντας την προκήρυξη στην οποία συμμετείχαν.

Διευκρινίζεται ότι κατά της απόφασης των πινάκων τοποθέτησης χωρεί άσκηση ενδικοφανούς προσφυγής ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του άρθρου 10 του ν.2643/98, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110 Αθήνα), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, για τους τοποθετηθέντες, τους φορείς και τις υπηρεσίες, από την κοινοποίηση της απόφασης της τοποθέτησης, και για τους λοιπούς προστατευόμενους και κάθε τρίτο που έχει έννομο συμφέρον, από την ημερομηνία της δημοσιοποίησης των Πινάκων Τοποθετήσεων.

H αποκλειστική ημερομηνία είναι από τις 16/3/2024 έως και τις 15/4/2024.

Δημοφιλή!!  Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουλίου 2024:

Η ενδικοφανής προσφυγή αποτελεί προϋπόθεση του παραδεκτού της άσκησης ενδίκου βοηθήματος.

Δείτε εδω την ανακοίνωση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω