σχολές Αξιωματικών

Υπενθύμιση: Λήγει στις 25 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις Αστυνομικές Σχολές

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθύμιση: Λήγει στις 25 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις Αστυνομικές Σχολές

  • Η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές λήγει στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 15:00.
  • Η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ, ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr. ΥΠ.ΕΣ: Eγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων στο δημόσιο 2024 – 2027

Υπενθύμιση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛΑΣ με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ, έτους 2024.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής  Αστυνομίας η προθεσμία της υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για εισαγωγή στις  Αστυνομικές Σχολές λήγει στις 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00.

Δημοφιλή!!  Πιερρακάκης στον ΣΚΑΪ: Κάθε χρόνο θα έχουμε μόνιμους διορισμούς χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ (ακόμη)! Δόθηκε έμφαση σε Δβθμια - ΕΑΕ και ΕΕΠ ΕΒΠ φέτος.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ, ακαδημαϊκού έτους  2024-2025 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω