panic buton

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τις διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών και καλεί για συλλογική δράση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τις διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών και καλεί για συλλογική δράση

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την απόλυση του Δημήτρη Αντωνίου, μέλους της ΟΔΠΤΕ και συμβασιούχου διοικητικού υπαλλήλου στο ΕΚΠΑ, καθώς και για την κλήση σε ΕΔΕ όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί ότι οι διώξεις αυτές αποτελούν αυταρχικές πρακτικές με σκοπό να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων και φοιτητών που αγωνίζονται για την υπεράσπιση του Δημοσίου Πανεπιστημίου. Γ.Σ.Ε.Ε. – Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων / «Γνωρίζω & Διεκδικώ τα Δικαιώματά μου»!

Ενάντια στις διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών και τη συλλογική δράση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αφού έλαβε υπόψη της, τις ανακοινώσεις της ΟΔΠΤΕ και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠ,  καταγγέλλει τη δρομολόγηση απόλυσης του Δημήτρη Αντωνίου, μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εργαζόμενου συμβασιούχου διοικητικού υπάλληλου στο ΕΚΠΑ επί 19 συνεχή χρόνια. Καταγγέλλουμε την κλήση σε ΕΔΕ των μελών ΟΛΟΥ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ, του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Φεβρουαρίου, καθώς και δύο ακόμα μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΔΠΤΕ και εργαζομένων στο ΕΚΠΑ.

Δημοφιλή!!  Να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος του Περιφερειακού Δ/ντη Αττικής - Κινητοποίηση Πέμπτη 11/7 στις 11.00 - Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Σύμφωνα με τον Σύλλογο του Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ, το «έγκλημα» του συναδέλφου και όλων όσων καλούνται σε ΕΔΕ ήταν ότι παραβρέθηκαν και στήριξαν την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου να προχωρήσουν από κοινού με τους συλλόγους ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ και τους φοιτητικούς συλλόγους στο συμβολικό αποκλεισμό του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το ΚΛΕΙΔΙ (Κέντρο Λειτουργείας και Διαχείρισης Δικτύου).

Είναι φανερό ότι η αποφασιστική στάση εργαζόμενων και φοιτητών κόντρα στην υπονόμευση των φοιτητικών αγώνων για την υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, κινητοποιεί όλες τις πρακτικές από το αυταρχικό «οπλοστάσιο» έτσι ώστε να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη και κάθε διαδικασία  για την απόλυση του συναδέλφου.

Δημοφιλή!!  Διαμαρτυρία για την Υποβάθμιση των Εργασιακών Δικαιωμάτων στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω