ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αίτηση επανεξέτασης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αίτηση επανεξέτασης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ.

Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου για το Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ. αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Προθεσμία:

  • Δευτέρα 19/02/2024, 11:00 π.μ. έως Τετάρτη 21/02/2024, 09:00 μ.μ.

Πού: Στο πεδίο “Ένσταση” εντός της ατομικής καρτέλας του ηλεκτρονικού μητρώου (mitrooiek.minedu.gov.gr).

Προσοχή:

  • Γίνονται δεκτά μόνο αιτήματα για συγκεκριμένα πεδία.
  • Αιτήματα για το σύνολο των πεδίων θα απορρίπτονται.
  • Αιτήματα εκτός προθεσμίας ή εκτός συστήματος δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Ενημερώνονται τα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ. αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ότι ο διοικητικός έλεγχος των δικαιολογητικών των αιτήσεων των μελών ολοκληρώθηκε. Από τη  Δευτέρα 19/02/2024  και ώρα 11:00 π.μ. έως την  Τετάρτη  21/02/2024  και ώρα 09:00  μ.μ.  δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων.

Δημοφιλή!!  Πιερρακάκης στον ΣΚΑΪ: Κάθε χρόνο θα έχουμε μόνιμους διορισμούς χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ (ακόμη)! Δόθηκε έμφαση σε Δβθμια - ΕΑΕ και ΕΕΠ ΕΒΠ φέτος.

Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης θα απορρίπτεται. Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται αποκλειστικά στο πεδίο “Ένσταση” εντός της ατομικής καρτέλας του ηλεκτρονικού μητρώου του κάθε μέλους στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των  Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ. αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.  (mitrooiek.minedu.gov.gr).

Κάθε άλλο αίτημα επανεξέτασης του διοικητικού ελέγχου, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας και εκτός συστήματος, δε θα ληφθεί υπόψη και δε θα εξετάζεται.

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω