df1112fd 37ba 466a b853 2a48d93e494d jpg

Συγκρότηση αμισθί εθελοντικής Ομάδας Εργασίας για επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκρότηση αμισθί εθελοντικής Ομάδας Εργασίας για επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου

Εις κατώτερα λοιπόν ή αλλιώς « είδες η αξιολόγηση» .Στην εποχή της απαξίωσης του μισθού και της δυσκολίας του βίου μας, στην εποχή που θα οφείλαμε όλοι να είμαστε ενωμένοι στα σωματεία μας διεκδικώντας έστω την ελάχιστη αξιοπρέπεια να ζούμε μόνο με τον μισθό μας κάποιοι προσφέρουν την εργασίας τους δωρεάν στηρίζοντας το μοντέλο της ευγενούς εθελοντικής εργασίας από λειτουργούς της εκπαίδευσης! Τι είναι αυτοί? Χομπίστες ?
Οι άλλοι όμως οι πολλοί βιοποριζόμαστε από την εργασίας μας. Οι άλλοι οι πολλοί είναι άνεργοι και διαβάζουν πως κάποιοι προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους .
Κι αυτό πονάει πολύ… Οπως ανέφερε σε σχόλιο του ο Ηλιας Μπουργουτζής

Το ΙΕΠ ανακοίνωσε την ίδρυση της πρώτης αμισθί εθελοντικής ομάδας εργασίας εκπαιδευτικών, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Μαζί για την Εκπαίδευση”. Η ομάδα αυτή θα αναλάβει την επικαιροποίηση και ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Δημοφιλή!!  ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Σ.Δ.Ε.

Για τη συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας αξιοποιούνται εγγεγραμμένοι/-ες στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών της πρωτοβουλίας «Μαζί για την Εκπαίδευση».

Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο με την Ομάδα εργασίας.

«Μαζί για την Εκπαίδευση». Η πρώτη Ομάδα Εργασίας από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών με σκοπό την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής «Μαζί για την Εκπαίδευση», ανακοινώνεται η συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας που αναλαμβάνει την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Για το σκοπό αξιοποιούνται 20 Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Πληροφορικής από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών. Επικεφαλής αυτής της Ομάδας Εργασίας αναλαμβάνει ο κ. Νεκτάριος Κοζύρης, Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Με την πρώτη αυτή Ομάδα Εργασίας σηματοδοτούμε τη δέσμευσή μας για να επιστρέφουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία ένα συλλογικό έργο που προέρχεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και επιχειρεί να συνδράμει σε μια ακόμα υψηλότερη ποιοτικά εκπαίδευση για τα παιδιά μας.

Δημοφιλή!!  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΚΥΣΔΕ – 12 Ιουλίου 2024: Μετατάξεις και Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το http://tinyurl.com/3yxmud9f.

 

Παιδαγωγική & Διδακτική Επάρκεια (ΠΔΕ) / Οι 5 αποδεκτοί τρόποι απόκτησής!!

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ!!

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω