ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πληρωθούν οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πληρωθούν οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αύξηση στο μισθολόγιο των εργαζομένων στο Δημόσιο είναι πολύ μικρή και δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει την αύξηση του κόστους ζωής. Η ΑΔΕΔΥ έχει ζητήσει από τη ΓΣΕΕ να οργανώσουν από κοινού δράσεις για να διεκδικήσουν πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων.

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Αύξηση μισθών: Σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας

Μισθολόγιο μόνιμων εκπαιδευτικών από 1-1-24

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΝΗΜΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ (ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠ. ΜΕΣΑΡΑΣ)

Ενημερωτικό σημείωμα για τη μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
■Η μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και των αναπληρωτών την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024
■Η μικρή αύξηση στο μισθολόγιο των εργαζομένων στο Δημόσιο αποτυπώθηκε για τους μόνιμους συναδέλφους στη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου. Στους αναπληρωτές συναδέλφους η όποια αύξηση θα αποτυπωθεί στη μισθοδοσία του Φλεβάρη 2024.
■ Η ΑΔΕΔΥ ζήτησε συνάντηση με τη ΓΣΕΕ με σκοπό την οργάνωση από κοινού δράσεων για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων και ενάντια στην ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική οικονομία.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω