στοχοσ

7o Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

7o Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Ελληνική Εξελικτική Εταιρεία (Ελ.Εξ.Ε.), το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α., το Τμήμα Βιολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και το ΔΠΜΣ Διδακτική της Βιολογίας του Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και θα διεξαχθεί από Παρασκευή 15-12-2023 έως και Κυριακή 17-12-2023, στο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου στην Αθήνα. Erasmus+ Οδηγός Προγράμματος 2023: Τι είναι το Erasmus+; Ποιοι είναι οι στόχοι ERASMUS+;

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλοενημέρωση μεταξύ των εκπαιδευτικών, σε θέματα αιχμής που αφορούν την Εκπαίδευση, την Υγεία και το Περιβάλλον.

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες διακεκριμένων προσκεκλημένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, παρουσιάσεις εισηγήσεων και διδακτικών πρακτικών, παρουσιάσεις εργασιών με τη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας και βιωματικά εργαστήρια για τους συνέδρους.

 

Το αρχείο ΕΔΩ 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω