11 12 23 epik erotisi aparadekti

Ανεκδιήγητη δήλωση της κ. Μιχαηλίδου: ” Δεν αποτελεί πρόβλημα για τα παιδιά να περπατούν 1,5 χιλιόμετρο για να πάνε στο σχολείο τους | τους κάνει καλό”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανεκδιήγητη δήλωση της κ. Μιχαηλίδου: ” Δεν αποτελεί πρόβλημα για τα παιδιά να περπατούν 1,5 χιλιόμετρο για να πάνε στο σχολείο τους | τους κάνει καλό”

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της για τις συγχωνεύσεις σχολείων στη Θεσσαλονίκη.

” Δεν αποτελεί πρόβλημα για τα παιδιά να περπατούν 1,5 χιλιόμετρο για να πάνε στο σχολείο”

Την προωθούμενη από την κυβέρνηση συγχώνευση των σχολείων επιχείρησε να υπερασπιστεί με τον πιο απαράδεκτο και κυνικό τρόπο η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα ήταν η απάντηση που έδωσε στην Κατερίνα Νοτοπούλου η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στον προβληματισμό της Κατερίνας Νοτοπούλου, που εξέφρασαν εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά για τον κίνδυνο που εγκυμονεί για τους μαθητές το γεγονός ότι πρέπει να απομακρυνθούν από το οικείο σχολικό περιβάλλον και τη γειτονιά τους και να περπατούν καθημερινά έως και δύο χιλιόμετρα σε ένα περιβάλλον με έντονη κυκλοφορία, η κ. Μιχαηλίδου απάντησε ότι το περπάτημα κάνει καλό.

Δημοφιλή!!  Συμπληρωματικές μεταθέσεις | Προδιαγραφόμενη αδικία με μακροχρόνιες συνέπειες από την ίδρυση των νέων οργανικών στην Πρωτοβάθμια

Ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα στην ιδιωτική εκπαίδευση στις ΗΠΑ: ο εμβληματικός νόμος CIvil Rights Act του 1964 / ΟΙΕΛΕ

Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

11.12.23 Επίκ.Ερώτηση: Απαράδεκτη η συγχώνευση 6 σχολείων στην Ανατολ. Θεσσαλονίκη

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω