c48ed75c b5a1 4d33 ad5e 4eb6f9166324

10 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΓΙΑ ΠΕ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΠΕ/ΤΕ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και ΔΕ-ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

10 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΓΙΑ ΠΕ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΠΕ/ΤΕ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και ΔΕ-ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με δέκα (10) άτομα για τις ειδικότητες: α) ΠΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ (μερικής απασχόλησης), β) ΠΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ (μερικής απασχόλησης), γ) ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και δ) ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων μονάδων του ΚΕΘΕΑ με σύμβαση ανεξαρτήτων υπηρεσιών, υπό καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Θεραπευτικό video game για παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ)

Αναλυτικά, οι θέσεις κατανέμονται ανά κατηγορία – ειδικότητα, έδρα θέσης, αριθμό θέσεων και κωδικό θέσεως, σύμφωνα με τον Πίνακα Κατανομής Θέσεων που ακολουθεί:

Ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΕΠ-ΕΒΠ / Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Δημοφιλή!!  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ / ΑΣΕ

Screenshot 2023 11 11T101757.550 Screenshot 2023 11 11T101743.229 Screenshot 2023 11 11T101652.804

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Οι υποψήφιοι/ες, που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : [email protected] μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών και συγκεκριμένα από τις 9 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr).

Η περίληψή της, όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, αναρτάται στο διαδίκτυο, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ (https://diavgeia.gov.gr/). Οδηγός για Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς στη Γ.Ε.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω