pexels sora shimazaki 5669619 scaled

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για να μην πλειστηριαστεί η πρώτη κατοικία συναδέλφου τους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Την Τετάρτη 1/11 στις 13.30 το μεσημέρι ο σύλλογός εκπαιδευτικών Π.Ε. Α Αθήνας “ο Παρθενώνας” καλεί σε κινητοποίηση στην Καλλιθέα προκειμένου να μην πλειστηριαστεί η πρώτη και μοναδική κατοικία εκπαιδευτικού, μέλους του συλλόγου. Δείτε την ανακοίνωση:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Παρθενώνας”

Κανένας μόνος του! Καμιά μόνη της! Όλοι και όλες στην κινητοποίηση την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 13:30 στα γραφεία της doValue – Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι συναδέλφισσας

Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τώρα η εταιρεία doValue, δρομολογεί για λογαριασμό του fund, τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική κατοικία.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα! Πυκνά συχνά οι εργαζόμενοι, πανηγυρίζουμε νίκες ενάντια στους πλειστηριασμούς!

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας!

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 13:30 στα γραφεία της doValue

 (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους)

 Ταύρος Στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέας πίσω ακριβώς από τη Σιβιτανίδειο

Καλούμε φορείς και Σωματεία να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω