kasselakis

Τα ειδικά σχολεία δεν είναι σκηνικό για τα show Κασσελάκη, Μιχαηλίδου – Καλά έκανε και έσβησε την υφυπουργό, μακάρι να έσβηνε και τον εαυτό του

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι καλύτερο επικοινωνιακά για έναν πολιτικό από ένα βιντεάκι επίσκεψης σε ειδικά σχολεία! Ξέρετε το θράσος στη χώρα μας είναι κάτι σαν εθνικό σπορ. Το θράσος των Ελλήνων πολιτικών βέβαια είναι το κάτι άλλο. Την ώρα λοιπόν που η ειδική αγωγή στην Ελλάδα είναι σε τραγική κατάσταση, με το 60% περίπου των θέσεων εκπαιδευτικών κενές, με λυόμενα κτήρια στα ειδικά σχολεία, με ελλείψεις σε νοσηλευτές, ειδικό προσωπικό, με περικοπές ακόμα και στα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων, με τους μαθητές να στοιβάζονται σε ελάχιστα τετραγωνικά συνήθως και τους γονείς να παρακαλάνε για εκπαιδευτικό ή να πληρώνουν ιδιωτική παράλληλη στήριξη, με όλα αυτά και άλλα πολλά να είναι καθημερινότητα, έχουμε και τους wannabe πολιτικούς του tik tok να θέλουν να φτιάξουν το προφίλ τους μοστράροντας τον εαυτό τους σε επισκέψεις σε δομές ειδικής αγωγής.

Δεν θα είχε κανείς κανένα πρόβλημα, αν οι επισκέψεις στα ειδικά πλαίσια ήταν σοβαρές, με ειλικρινές ενδιαφέρον, σκοπό την πραγματική ενημέρωση και συνοδευόταν από ενέργειες, πράξεις και πολιτικό έργο για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν. Όμως οι επισκέψεις τύπου Κασσελάκη Μιχαηλίδου στο ΕΕΕΚ Καλλιθέας, τι από αυτά έχουν; Τι παρήγαγε αυτή η συνάντηση; Ένα μονταρισμένο βίντεο στο tik tok του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο μάλιστα κατηγορείται ότι εξαφάνισε την υφυπουργό; Τεράστια συνεισφορά στις ανάγκες τις ειδικής εκπαίδευσης!

Δημοφιλή!!  Αδιανόητο έγγραφο του Γεν.Γραμματέα απειλεί για χιλιοστή φορά Απεργούς εν μέσω καλοκαιριού

Αν θέλει ο όποιος κύριος Κασσελάκης και η όποια κυρία Μιχαηλίδου να βοηθήσει πραγματικά την ειδική αγωγή στη χώρα, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν πολιτικές που δίνουν πνοή στον ευαίσθητο αυτό χώρο. Να βρουν και να διαθέσουν κονδύλια για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, την αναβάθμιση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού και γενικότερα οι επισκέψεις τους να ακολουθούνται ή να προετοιμάζονται από ενέργειες ουσίας και πραγματικού ενδιαφέροντος. Τότε ίσως αυτές οι επισκέψεις για τις κάμερες, τα views και τα like να αποκτήσουν και κάποιο νόημα.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω