recruitment 3182373 1280

Άνοιξε το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 Άνοιξε εκ νέου, το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 άνοιξε εκ νέου, από 27 Σεπτεμβρίου 2023. Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 27 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος είναι οι φοιτητές που είναι κάτοχοι Ακαδημαϊκής Ταυτότητας σε ισχύ και που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Έχουν φοιτητική ιδιότητα σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
  • Έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ για μονογονεϊκές οικογένειες και τα 25.000 ευρώ για οικογένειες με δύο γονείς.
  • Δεν έχουν ήδη λάβει το επίδομα για το ίδιο ακαδημαϊκό έτος.

Η αίτηση θα αξιολογηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την έγκριση ή την απόρριψη της αίτησής τους εντός 60 ημερών από την υποβολή της.

Δημοφιλή!!  Δυνατότητα κατάταξης αποφοίτων των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Ανάπτυξης σε Τμήματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με κύριο αντικείμενο τις τουριστικές σπουδές

Την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από Τετάρτη 27  Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη  03  Οκτωβρίου  2023 το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8).

Όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω