ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χιλιάδες κενά σε παράλληλη στήριξη / 12.113 αιτήσεις / 5.212 προσλήψεις – 6.901 ακάλυπτα κενά (αναλυτικός πίνακας)!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χιλιάδες κενά σε παράλληλη στήριξη / 12.113 αιτήσεις / 5.212 προσλήψεις – 6.901 ακάλυπτα κενά (αναλυτικός πίνακας)!!

Το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει αμεσα να λάβει τα ακόλουθα μέτρα για την αντιμετώπιση των κενών στην παράλληλη στήριξη με Αύξηση του προϋπολογισμού για την παράλληλη στήριξη. Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Η αντιμετώπιση των κενών στην παράλληλη στήριξη αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την ελληνική εκπαίδευση. Η παροχή επαρκούς υποστήριξης σε μαθητές με ειδικές ανάγκες είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση ισότιμης εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά.

Οι ελλείψεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες. Οι μαθητές αυτοί μπορεί να χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη για να παρακολουθήσουν το σχολικό πρόγραμμα και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η έλλειψη εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση, αποκλεισμό και καθυστέρηση στη μάθηση. Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικοί Μουσικής: Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων μουσικής στους επικείμενους διορισμούς

Δείτε τον πίνακα

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

 

380986744 2516555698507795 6435833523329115422 n

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω