book g46697172d 1280

Νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών | Εγκύκλιος

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ

Η νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την απόσπαση εκπαιδευτικών, εξαιρουμένων των ετήσιων προσκλήσεων για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Την εγκύκλιο που εκδόθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας με τη νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων για απόσπαση εκπαιδευτικών, εξαιρουμένων των ετήσιων προσκλήσεων για την υποβολή αιτήσεων για απόσπαση εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘΑ. Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών, εξαιρουμένων των ετήσιων κάθε φορά προσκλήσεων υποβολής αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘΑ. Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου / Η διαδικασία και το έντυπο!

Σας ενημερώνουμε ότι στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (ιστοσελίδα: https://opsyd.sch.gr/) δίνεται πλέον η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιθυμούν να αιτηθούν απόσπαση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε φορείς/υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘΑ, για επιγενόμενους λόγους, πέραν των προθεσμιών που ορίζονται στις προσκλήσεις που εκδίδονται κάθε έτος, να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδρομή: Αιτήσεις -> Γενική Αίτηση Απόσπασης. Στην ενότητα «Στοιχεία Αίτησης Απόσπασης» οι εκπαιδευτικοί επιλέγουν το «Έτος Απόσπασης» και τον «Τύπο Αίτησης». Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους αιτούνται απόσπασης, συμπληρώνοντας το πεδίο ελεύθερου κειμένου «Λόγοι». Πριν την οριστική υποβολή της αίτησης, πρέπει να μεταφορτώνουν τα δικαιολογητικά τους σε ένα (1) αρχείο zip ή pdf μέχρι 10 ΜΒ, με ανάλυση σάρωσης 200 ή 300 dpi σε ασπρόμαυρο.

Δημοφιλή!!  Αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΠ 2008 διαμαρτύρονται για την παραβίαση της αξιοκρατίας και ζητούν δικαίωση

Υποβολή αίτησης με οποιαδήποτε άλλο τρόπο δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω