θαυμαστικά

Καταγγελία / Η διευθυντήρια εκπαίδευσης Λάρισας ζητά από τους εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε σχολεία και να τηρήσουν το ωράριό τους!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας με επιστολή του καταγγέλλει τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Είναι ευρέως γνωστές οι τραγικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας στη Θεσσαλία, μεταξύ αυτών και εκπαιδευτικοί που έχουν πλημμυρίσει τα σπίτια τους, έχουν χάσει τα υπάρχοντά τους και βρίσκονται σε απόγνωση την ιδια στιγμή η διευθυντήρια εκπαίδευσης τους ζητάνα μετακινηθούν σε σχολεία και να τηρήσουν το ωράριό τους.

Καταγγελία / Η διευθυντήρια εκπαίδευσης Λάρισας ζητά από τους εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε σχολεία και να τηρήσουν το ωράριό τους!! Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Για αντιεκπαιδευτική συμπεριφορά κατηγορεί τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας

Το Σωματείο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας “Κ. Κούμας” σε επιστολή που μας απέστειλε, καταγγέλλει “ότι δέχτηκε αναφορές από πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς ότι τους πίεζαν να μετακινηθούν σε σχολεία και να τηρήσουν το ωράριό τους.

Ακολουθεί η επιστολή του συλλόγου 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ

Είναι γνωστές οι δραματικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία μεταξύ αυτών και εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου μας που πλημμύρισαν τα σπίτια τους έχασαν τα υπάρχοντά τους και βρίσκονται σε απόγνωση.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι η Δ/νση Π.Ε. Λάρισας με τηλεφωνικές επικοινωνίες και ύφος που δεν αρμόζει σε χρηστή διοίκηση απαιτούσε από πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε πλημμυρισμένους δρόμους και να παραβρίσκονται στα σχολεία σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου.

Η απόφαση για αναστολή λειτουργίας των σχολείων σε όλη τη Θεσσαλία και η εγκύκλιος του Υπουργείου εσωτερικών για τη δικαιολογημένη απουσία των υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης  αναδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Οι εκπαιδευτικοί  που έχουν δυνατότητα μετακίνησης και πρόσβασης είναι καθημερινά στα κλειστά σχολεία και δίνουν τη μάχη να ετοιμαστούν οι σχολικές μονάδες για να υποδεχτούμε τους μαθητές μας.

Θεωρούμε  τις ενέργειες από τη μεριά της διοίκησης ως αντισυναδελφικές. Ζητάμε από τη Δ/νσηΠ.Ε. Λάρισας να σεβαστεί τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση.

Επιπλέον ζητάμε από τη Δ/νση Π.Ε. Λάρισας να σταματήσει να συμβουλεύει  τους Δ/ντές να μισθώσουν ιδιωτικά συνέργεια για να καθαρίσουν τα σχολεία. Αυτό είναι αρμοδιότητα των Δήμων και πρέπει να γίνει με όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς όρους.

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να κυριαρχήσει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Δηλώνουμε ότι συμπεριφορές έξω από αυτά τα πλαίσια  θα μας βρίσκουν απέναντι.

Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω