ψηφιακά

Β φάση προσλήψεων | Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών / Β φάση προσλήψεων

Το ΥΠΑΙΘΑ εξέδωσε την εγκύκλιο με οδηγίες προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για την καταχώριση των κενών θέσεων που αφορούν τη Β φάση πρόσληψης αναπληρωτών. Ο θεσμός της Παράλληλης Στήριξης – Καθήκοντα εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Περιλαμβάνει τις άδειες και τις μη αναλήψεις της Α’ Φάσης, όπως και τις κενές θέσεις των ΖΕΠ Α/βθμιας και των ΔΥΕΠ και οι συνάδελφοι αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία στις αρχές Οκτωβρίου.

Οπως αναφέρει ο ΠΑΣΑΔ / Οι προσλήψεις για τις ΣΜΕΑΕ και την Παράλληλη Στήριξη αναμένονται να γίνουν στις αρχές Νοεμβρίου.

 

Ο ΠΑΣΑΝ αναφέρει / Επικοινωνήσαμε πριν από λίγο με το γραφείο του ΓΓ από το οποίο μας μεταφέρθηκε η πληροφορία πως η β φάση θα τρέξει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, από το ίδιο γραφείο διαψεύστηκε πως η συγκεκριμένη φάση δεν θα περιλαμβάνει κενά σε Ειδική Αγωγή, ΣΜΕΑ και παράλληλη.

 

Ακολουθεί η εγκύκλιος όπως αναρτήθηκε από τον ΠΑΤΡΕA/PDE

Προκειμένου οι Υπηρεσίες μας να δρομολογήσουν τις περαιτέρω ενέργειές τους αναφορικά με τη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών εκπ/κών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και την έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων και των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), παρακαλούμε όπως επισπεύσετε την ενημέρωση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ)των αναλήψεων υπηρεσίας των προσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών της προηγούμενης φάσης και προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση απευθείας στο ΟΠΣΥΔ, των λειτουργικών κενών,

Δημοφιλή!!  10% μόλις των περσινών αναπληρωτών διορίζονται και από πίσω έρχεται απειλητικά το ανοικτό σχολείο

• των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπ/σης, των δομών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών,
• των ΔΥΕΠ σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών,
• των Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π., μόνο για την Α/θμια Εκπαίδευση, σε αριθμό Αναπληρωτών
Εκπαιδευτικών και
• των Μουσικών Σχολείων (για τις Μουσικές Ειδικεύσεις) σε ώρες/εβδομάδα, των περιοχών αρμοδιότητάς σας.

Επισημαίνεται ότι το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο για την καταχώριση των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από την Τετάρτη 13/9/2023 έως και την Παρασκευή 15/9/2023, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Τρίτη 19/9/2023.

Στην παρούσα φάση δεν καταχωρίζονται λειτουργικά κενά των τμημάτων εναλλακτικής ενισχυτικής διδασκαλίας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ» (Μ.Ν.Α.Ε.), του Έτους Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ., καθώς και των Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π. για την Β/θμια Εκπ/ση.

Δημοφιλή!!  Εκκαθαρισμένοι πίνακες σε κατάσταση διορισμών για ΕΒΠ/ΕΕΠ - Τάσιου Ι

Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

ΜΝΑΕ & ΖΕΠ Β/θμιας πότε δηλαδή..?

Δυστυχώς η ενημέρωση που έχουμε εμείς είναι οτι δεν θα περιλαμβάνονται παράλληλες μέσα (ίσως λίγες από κάποιες παραιτήσεις), ελπίζουμε να διαψευστούμε

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω