kerameos ston skai 16 000 prosli

Κεραμέως: 16.000 προσλήψεις στο δημόσιο, με ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε 16.000 προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της υγείας.

Συγκεκριμένα, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι το 2022 θα υπάρξουν περίπου 16.000 συνταξιοδοτήσεις από τον δημόσιο τομέα, γεγονός που επιτρέπει στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε ισάριθμες προσλήψεις. Από αυτές, η μερίδα του λέοντος θα δοθεί στην υγεία, η οποία έχει διαπιστωμένες ανάγκες. Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

Όπως τόνισε η κ. Κεραμέως, η κυβέρνηση έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της υγείας, καθώς αποτελεί καταλύτη για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Επιπλέον, η κυβέρνηση εισάγει κίνητρα για την αύξηση της παραγωγικότητας στο δημόσιο τομέα, όπως το επίδομα θέσης ευθύνης, το οποίο αυξάνεται κατά 30% περίπου. Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων

Oι προσλήψεις στη δημόσια υπηρεσία θα γίνονται με βάση τον κανόνα 1:1, δηλαδή για κάθε αποχώρηση θα υπάρχει μία νέα πρόσληψη. Η διαδικασία πρόσληψης θα ξεκινήσει σύντομα και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εξαγγελίες της κ. Κεραμέως έγιναν με αφορμή την παρουσίαση της νέας νομοθεσίας για τον δημόσιο τομέα. Η νέα νομοθεσία προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της παραγωγικότητας στο δημόσιο τομέα, την ενίσχυση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και την προστασία των εργαζομένων.

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Κεραμέως στον ΣΚΑΪ: 16.000 προσλήψεις στο δημόσιο, με ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία | Καλημέρα
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω