ΤΑΞΗ

ΥΠΑΙΘΑ: Πρόωρη αποχώρηση μαθητών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία στις 14.55!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπουργείο Παιδείας: Από τις 14:55 και μετά, η δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης των μαθητών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία

Ειδικότερα, για τη σχολική χρονιά 2023-2024, οι μαθητές στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία όπου εφαρμόζεται το διευρυμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μπορούν να αποχωρούν όχι μόνο στις 15:50′ ή 17:30′, αλλά και στις 14:55′, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και κηδεμόνων. Eρωτήσεις και απαντήσεις για την μετατροπή σύμβασης ΑΜΩ (ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ) σε ΑΠΩ (ΠΛΗΡΟΥΣ)

Το ανανεωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα.

Επέκταση της πρόωρης αποχώρησης των μαθητών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της χώρας προβλέπει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως διευκρινίζεται, το νέο ωράριο ισχύει για όλα τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της χώρας. ” Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, αλλά και να παρέχουμε ευκολία και ευελιξία στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών. Για το λόγο αυτό για τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινά σε λίγες μέρες, διευρύνουμε τη δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης των μαθητών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία από τις 14.55′. Ισχυροποιούμε με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη στο ολοήμερο σχολείο, στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και τις οικογένειές τους”. Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου / Η διαδικασία και το έντυπο!

Δημοφιλή!!  Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω