ΚΟΥΜΠΊ

ΟΠΣΥΔ / Αναπληρωτές: Τι ισχύει για την απενεργοποίηση της αίτησης – Τροποποίηση 1/10/23 έως 30/4/24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή! Η αίτηση στο ΟΠΣΥΔ δεν ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με αυτή στο ΑΣΕΠ. Αν απενεργοποιήσεις την αίτηση / Δεν υπάρχει δυνατότητα ΝΕΑΣ αίτησης.
ΟΠΣΥΔ / Αναπληρωτές: Τι ισχύει για την απενεργοποίηση της αίτησης – Τροποποίηση 1/10/23 έως 30/4/24
Ο εκπαιδευτικός/ΕΕΠ-ΕΒΠ έχει το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε επιθυμεί τα στοιχεία της αίτησής του ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ που θα χορηγηθεί. Η τροποποίηση γίνεται από το «ιστορικό αιτήσεων», επιλέγοντας το κουμπί «Προβολή/ Επεξεργασία» από τις διαθέσιμες ενέργειες δίπλα από την αίτηση.
Οι ειδικές προσκλήσεις και η ενισχυτική διδασκαλία είναι ΧΩΡΙΣΤΕΣ αιτήσεις και δεν έχει σημασία αν έχει υποβληθεί αίτηση Αναπληρωτή/Ωρομισθίου σε αυτή τη φάση.
  • α. Απενεργοποίησης της/των αίτησης/αιτήσεών του, κατά περίπτωση, στο ΟΠΣΥΔ, καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Στην περίπτωση αυτή δεν έχει δικαίωμα εκ νέου ενεργοποίησης της/των αίτησης/αιτήσεων που απενεργοποίησε.
  • β. Τροποποίησης της αίτησης-δήλωσης που έχει υποβάλει, αποκλειστικά ως προς την αφαίρεση περιοχών ή/και λοιπών επιλογών προτίμησης από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και την 30η Απριλίου.
Δημοφιλή!!  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ / ΑΣΕ

 

Κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2023-2024 ενδέχεται να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις περί έκδοσης ειδικής πρόσκλησης κάλυψης λειτουργικών κενών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.

Στην περίπτωση αυτή επισημαίνεται ότι:

  • Αίτηση προτιμήσεων συγκεκριμένων σχολικών μονάδων μπορεί να υποβληθεί ακόμη και  αν δεν έχει υποβληθεί αίτηση προτίμησης περιοχών, υπό την παρούσα εγκύκλιο ή αυτή απενεργοποιηθεί από τον υποψήφιο.
  • Μπορούν να δηλωθούν ακόμη και σχολικές μονάδες, οι οποίες ανήκουν σε περιοχές πρόσληψης τις οποίες δεν έχει επιλέξει ο υποψήφιος με την παρούσα εγκύκλιο ή τις έχει αφαιρέσει.

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Ο θεσμός της Παράλληλης Στήριξης – Καθήκοντα εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Αφαίρεση περιοχών μπορούμε να κάνουμε, μετά τις 1/10 έως 30/4
366320444 10161447852081042 11113903326356892 n
Αφαίρεση Περιοχών Αίτησης
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω