judgment 6823792 1280

Άμεσες ενέργειες των Διευθύνσεων Δ.Ε. Α’ Αθήνας και Πειραιά για τη διερεύνηση των χθεσινών καταγγελιών της ΟΙΕΛΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άμεσες ενέργειες των Διευθύνσεων Δ.Ε. Α’ Αθήνας και Πειραιά για τη διερεύνηση των καταγγελιών της ΟΙΕΛΕ

Άμεση ήταν η αντίδραση των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας και Πειραιά στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ σχετικά με εκπαιδευτικούς που φέρονται να έχουν παρενοχλήσει μαθητές/μαθήτριές τους. Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Α’ Αθήνας ενημέρωσε εγγράφως την ΟΙΕΛΕ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση εκπαιδευτικού σε φροντιστήριο της περιοχής του Ζωγράφου που διέρρεε φωτογραφίες και βίντεο μαθητών και μαθητριών του στο διαδίκτυο, διανθίζοντάς τα μάλιστα με χυδαία και σεξιστικά σχόλια. Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Επίσης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Γ. Χριστόπουλο, ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά κ. Αναστασόπουλος διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες διερεύνησης περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών με πρωταγωνιστή εκπαιδευτικό ιδιωτικού σχολείου της περιοχής και ότι άμεσα ξεκινά η διενέργεια ΕΔΕ.

Δημοφιλή!!  Διαμαρτυρία για διακρίσεις έναντι ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού των συνταξιούχων του πρώην ΟΑΕΕ

Θα παρακολουθούμε στενά τις δύο αυτές υποθέσεις, αναμένοντας τα πορίσματα των ελέγχων. Η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών μας είναι η βασική μας προτεραιότητα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω