ΤΑΞΗ

Ομόφωνη διαγραφή του Δ/ντη του 4ου Ειδικού Δημοτικού Αθηνών από μέλος του συλλόγου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Θύμαστε τα γεγονότα στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών; θυμηθείτε: Διευθυντής κλείδωσε εκπαιδευτικούς στο σχολείο, ενώ είχε μπει κρυφά σύμβουλος για αξιολόγηση

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν είχαμε την παρακάτω εξέλιξη στον τοπικό σύλλογο εκπαιδευτικών ο οποίος διέγραψε από μέλος του το  διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου. Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Ανακοίνωση του συλλογου Εκπαιδευτικών Α Αθήνας “ο Αριστοτέλης”:

Το ΔΣ του Αριστοτέλη σε συνεδρίασή του στις 20/06/2023 αποφασίζει ομόφωνα τη διαγραφή του διευθυντή του 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, κ. Καμούδη Μ. με βάση το άρθρο 7 του καταστατικού του συλλόγου. Η απόφαση διαγραφής του πάρθηκε γιατί αποδεδειγμένα ενεργεί ενάντια στις αποφάσεις του Συλλόγου κι εμποδίζει την πραγμάτωση τους, επιδεικνύει επανειλημμένα αντισυναδελφική συμπεριφορά, παρεμποδίζει (όπως μας έχει γνωστοποιηθεί) ατομικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών του σχολείου του. Έχει καταγγελθεί γιατί κλείδωσε εκπαιδευτικούς μέσα στο σχολείο, τους απαγόρευσε την έξοδο και παρεμπόδισε να βγουν από αυτό. Επιδιώκει την κατίσχυση της αξιολόγησης και γι’ αυτό παρεμπόδισε κατ’ επανάληψη την είσοδο του σωματείου και μελών του ΔΣ και της επιτροπής αγώνα στο σχολείο για να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω