339926603 624808366132468 8135225083332552180 n

Αποτροπή της αξιολόγησης & στο Δημοτικό Σχολείο Αργυράδων Κέρκυρας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του ο πρόεδρος συλλόγου ΣΕΠΕ Κέρκυρας Αντώνης Κουρσαρης: 
Συγκέντρωση για την αποτροπή της αξιολόγησης στο Δημοτικό Σχολείο Αργυράδων Κέρκυρας
Ανεπιθύμητοι οι επιθεωρητές της Κεραμέως!
Η επιθεωρήτρια δεν κατάφερε να προχωρήσει τη διαδικασία, με τους νεοδιόριστους/ες μάχιμους εκπαιδευτικούς της τάξης και μαζικά τον σύλλογο διδασκόντων να παίρνουν θέση υπέρ της απεργίας-αποχής κάνοντας μαζικά στάση εργασίας!
Η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει τον σχολικό σύμβουλο ως απλό εντολοδόχο επιθεωρητή που έχει αποκλειστικά μια αποστολή, να επιβάλλει την αντιδημοκρατική και αντιεπιστημονική ατομική αξιολόγηση , όπως αυτή περιγράφεται στον ν. 4823/21. Ενδεικτικές είναι οι πανηγυρικές δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας για αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια!
Συνεχίζουμε αποφασιστικά σε κάθε σχολείο τον αγώνα της ακύρωσης της αξιολόγησης μαζί με τον Σύλλογο. Ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα σταματούν κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.
339862508 993831168689908 8500228478609185869 n
Κανένας μόνος /καμία μόνη!
Τρέχοντας θα φεύγουν οι νεοφιλελεύθεροι εισβολείς από τα σχολεία μας! Δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση και τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου με τους όρους της αγοράς… το κέρδος, τον ανταγωνισμό, την κατηγοριοποίηση με εκπαιδευτικούς χειραγωγούμενους και φοβισμένους!
Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!
Η ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων θα επιβληθεί από τους μαζικούς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος!
Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται!
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω