05 04 23 i ypourgos paideias nik

Η Νίκη Κεραμέως στο Πρώτο Πρόγραμμα για αυξήσεις στους μισθούς & διορισμούς (ηχητικό) !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

“Προτεραιότητα είναι οι εκπαιδευτικοί προκειμένου ακριβώς να ανεβάσουμε τις αποδοχές τους” ανέφερε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Επειδή στο ταμείο ανάκαμψης δίνονται πολλά χρήματα στη χώρα μας για την παιδεία, πάνω από 1,3 δις ευρώ, το οποίο προστίθεται σε έναν προϋπολογισμό ο οποίος ξεπέρασε φέτος τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, η φιλοδοξία σαφέστατα είναι να επενδύουμε διαρκώς ολοένα και περισσότερο στην παιδεία και το κάνουμε. Αλλά δεν είναι μόνο το κομμάτι αυτό. Πρέπει να επενδύσουμε ποικιλοτρόπως, πρέπει να επενδύσουμε σε υποδομές, πρέπει να επενδύσουμε στις αμοιβές του προσωπικού” ανέφερε η υπουργός Παιδειας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει πολύ στο να αυξήσουμε τις απαιτήσεις στο σχολείο και το σχολείο πράγματι έχει γίνει πιο απαιτητικό για να ανεβάσουμε το επίπεδο. Πέρα όμως από αυτό, οφείλουμε και να αμείβουμε καλύτερα τους εκπαιδευτικούς μας για παράδειγμα, διότι αν δεν αμείβουμε όπως πρέπει τους εκπαιδευτικούς μας, τότε δεν θα δούμε την πρόοδο αυτή που θέλουμε στην εκπαίδευση. Αυτό είναι μια από τις προτεραιότητες της επόμενης θητείας εάν και εφόσον ο ελληνικός λαός ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ, είναι οι αυξήσεις στις απολαβές εν γένει δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, ιδιαιτέρως δε των εκπαιδευτικών. Έχει ήδη ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό αυτό” συνέχισε η Νίκη Κεραμέως.

Αυξήσεις σε απολαβές έχουν ήδη γίνει σε υγειονομικούς. Η επόμενη προτεραιότητα είναι οι εκπαιδευτικοί προκειμένου ακριβώς να ανεβάσουμε τις αποδοχές των εκπαιδευτικών μας σε ένα σχολικό περιβάλλον και ακαδημαϊκό στο οποίο οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται” ανέφερε η υπουργός.

Δημοφιλή!!  Πιερρακάκης στον ΣΚΑΪ: Κάθε χρόνο θα έχουμε μόνιμους διορισμούς χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ (ακόμη)! Δόθηκε έμφαση σε Δβθμια - ΕΑΕ και ΕΕΠ ΕΒΠ φέτος.

Ενημέρωση για διορισμούς – Παραιτήσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας 2023 (μετά τις ανακλήσεις) – Κεραμέως για διορισμούς!!

“Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για τους 3.770. Οι πίνακες είναι έτοιμοι, για τη Γενική Εκπαίδευση υπάρχουν πίνακες οριστικοποιημένοι από τους οποίους θα αντλήσουμε για τους διορισμούς και ολοκληρώνονται και οι πίνακες οι οριστικοί της Ειδικής Αγωγής” σημείωσε η κ. Κεραμέως.

 

 

05-04-23 Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο Πρώτο Πρόγραμμα
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω