Αμπατζής

“Οι εκπαιδευτικοί Φ. Αγωγής δίπλα στους θεατρολόγους”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στήριξη στις διεκδικήσεις του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων (Π.Ε.ΣΥ.Θ.), με αίτημα τη σύσταση οργανικών θέσεων. Άμεση έναρξη της διαδικασίας έκδοσης ΦΕΚ με τις συστάσεις νέων οργανικών θέσεων των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση!»

 

Το Συντονιστικό των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία του, στο κάλεσμα των συναδέλφων εκπαιδευτικών Θεατρικής Αγωγής την προσεχή Παρασκευή 31/3/2023 στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υ.ΠΑΙ.Θ. Σε μια χώρα που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, το αρμόδιο Υπουργείο αντί να υποστηρίζει και να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στους συγκεκριμένους τομείς της εκπαίδευσης, δημιουργεί συνεχώς εμπόδια στην άσκηση των καθηκόντων τους ποικιλοτρόπως.

Στηρίζουμε τα αιτήματα των συναδέλφων Θεατρικής Αγωγής, όπως περιγράφονται στην σχετική επιστολή του Φορέα τους και διεκδικούμε από κοινού την άμεση έκδοση ΦΕΚ με τις αποφάσεις σύστασης των νέων οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ακριβώς έγιναν οι εισηγήσεις από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ της χώρας.

Δημοφιλή!!  Ένα μήνα χωρίς κλιματισμό, εν μέσω καύσωνα, οι εργαζόμενοι στις Διευθύνσεις της Δ΄Αθήνας

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος, στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 & ΠΕ11.01 είχαμε ρεκόρ προσλήψεων αναπληρωτών στον κλάδο με 1.712!!!. Συνυπολογίζοντας, την απόφαση συνταξιοδότησης επιπλέον 239 εκπαιδευτικών Φ. Αγωγής, έπειτα και από την παρέλευση της δυνατότητας ανάκλησης της αίτησης συνταξιοδότησής τους στην ολοκλήρωση του τρέχοντος σχολικού έτους, αλλά και την πρόταση των Δ/νσεων Π.Ε. για τη σύσταση 477 νέων πρόσθετων οργανικών θέσεων, είναι ξεκάθαρο ότι είναι χαοτικές οι συσσωρευμένες ανάγκες στελέχωσης για την επόμενη χρονιά.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να δείξει την απαιτούμενη υπευθυνότητα και να ολοκληρώσει τη διαδικασία σύστασης νέων οργανικών θέσεων στην Π.Ε. (όπως προβλέπεται με την έκδοση ΦΕΚ) και να προχωρήσει άμεσα σε μαζικούς μόνιμους διορισμούς σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη του για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού όπως ευαγγελίζεται.

Δημοφιλή!!  Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ)

 

Συντονιστικό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φ. Αγωγής ΠΕ11 & ΠΕ11.01 Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αθήνα 29/03/2023

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω