εικόνα Viber 2022 05 15 14 58 21 360

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Κ. Σωτηρίου”!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου Κ. Σωτηρίου

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Κ. Σωτηρίου” 📣 Πέμπτη 16 Μαρτίου ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

 

11πμ στην πλ. Κολοκοτρώνη – παλιά Βουλή

Κάτω τα κέρδη τους για να νικήσουν οι ζωές μας!

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου» με απόφασή του ενεργοπoιεί το απεργιακό ταμείο του συλλόγου για να στηρίξει τη συνέχιση και κλιμάκωση του μεγαλειώδους αγώνα απέναντι στο καθεστώς και τις πολιτικές της κοινωνικής λεηλασίας, της εγκατάλειψης και ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων αγαθών,  της διάλυσης του δημόσιου σχολείου και της αξιολόγησης, που απειλεί και ναρκοθετεί  το μέλλον κάθε εκπαιδευτικού, κάθε εργαζόμενου, κάθε πολίτη.

Ανακοινώνει ότι για τη στήριξη των απεργών-μελών του και σύμφωνα με τις δυνατότητες του: Όσα μέλη του σωματείου έκαναν/ κάνουν και τις 3 Απεργίες (15/2, 8/3, 16/3) και επιθυμούν με αίτησή τους προς το σύλλογο, θα μπορούν να λάβουν επιδότηση 50€ από το απεργιακό ταμείο του συλλόγου μας.

Η απόφαση αυτή θα υλοποιηθεί με:

  1. την αίτηση των συναδέλφων/ισσών , αποστέλλοντας ένα email  στο σύλλογο ότι επιθυμούν να λάβουν τη στήριξη  από το απεργιακό ταμείο του συλλόγου και
  2. την βεβαίωση της συμμετοχής τους στις 3 απεργίες από την προϊσταμένη/ ο , Διευθύντρια/η της σχ. μονάδας που υπηρετούν.
Δημοφιλή!!  Να σταματήσουν οι απειλές στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην απεργία αποχή! Να αποσυρθεί η εγκύκλιος Κατσαρού!

Την εβδομάδα  πριν το Πάσχα θα συγκεντρώσουμε τα αιτήματα και θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία.

Διευκρινίζουμε ότι η δυνατότητα του συλλόγου είναι περιορισμένη καθώς το απεργιακό ταμείο θεσμοθετήθηκε στο σύλλογο μετά την μεγάλη απεργία των 6 εβδομάδων το 2006. Το ταμείο χρηματοδοτείται από όλους εμάς τους συναδέλφους μέσω της συνδρομής μας στο σύλλογο. Έτσι δημιουργήθηκε το όποιο αποθεματικό του συλλόγου.

Πριν 4 χρόνια  ( Ιανουάριος 2019 ) στο μεγάλο κίνημα των αναπληρωτών το απεργιακό μας ταμείο ενεργοποιήθηκε και πάλι και στήριξε τον αγώνα για μόνιμους, μαζικούς διορισμούς .

Ενημερώνουμε ότι:

  • το αποθεματικό του συλλόγου χρησιμοποιείται για τις πάγιες ανάγκες του συλλόγου μας που περιλαμβάνουν εκτός από τη στήριξη του αγώνα μας και την αλληλοβοήθεια προς συναδέλφους είτε για θέματα υγείας , είτε νομικής στήριξης διεκδικήσεών τους. Τα δεδομένα αυτά θέτουν την υποχρέωση να συζητήσουμε ξανά τους τρόπους ενίσχυσης του αποθεματικού του συλλόγου και του Απεργιακού του Ταμείου για ένα σύλλογο ισχυρό και αλληλέγγυο που θα μπορεί να στηρίζει τα μέλη σε δύσκολες στιγμές και σε σοβαρούς αγώνες με διάρκεια και σύγκρουση για ανατροπή και νίκες.  Στα χρόνια των Μνημονίων μειώσαμε σημαντικά τη συνδρομή των μελών στα όρια των χρημάτων που αποδίδουμε στην Ομοσπονδία. Κατά συνέπεια σταμάτησε και η όποια τροφοδότηση του αποθεματικού του συλλόγου και τα έξοδα του καλύπτονται οριακά κάθε χρόνο.
Δημοφιλή!!  Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

Καλούμε όλους/ες τους συναδέλφους/ισσες  σε συσπείρωση γύρω από το Σύλλογο για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον αγωνιστικό του προσανατολισμό, ώστε με ενότητα και αλληλεγγύη να συνεχίσουμε τη μάχη μέχρι τη νίκη.

Καλούμε όσους συναδέλφους μόνιμους ή αναπληρωτές δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο σύλλογο (δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά)  να το κάνουν άμεσα. 

Εδώ αναλυτικά:  🧩 Οικονομική τακτοποίηση μελών-Συνδρομές – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Κώστας Σωτηρίου”

Υπογραφές συλλόγου Δεκέμβρης 2019 1 e1578211884894 1 1

 

 

Σύνθεση και λειτουργία του Συλλόγου των Διδασκόντων (Σ.Δ.)

 

Ψήφισμα σύστασης νέων οργανικών θέσεων – Α/ΒΘΜΙΑ & Δ/ΒΘΜΙΑ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω