Γραπτός ΑΣΕΠ: Αντιπαράθεση υπουργείου Εσωτερικών – ΣΥΡΙΖΑ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανικανότητα διοργάνωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας και το υπουργείο Εσωτερικών κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση πως καθιστά το ΑΣΕΠ αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.

 

Το υπουργείο Εσωτερικών – «Την 4η Μαρτίου του 2023 έλαβε χώρα ο διαγωνισμός που οργάνωσε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής προσωπικού, για τη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών, με τη συμμετοχή 76.000 και πλέον υποψηφίων οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτόν και αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματά τους, Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μία σημαντική καινοτομία που νομοθέτησε η Κυβέρνησή μας, μια μεγάλη μεταρρύθμιση που σηματοδοτεί τη μετάβαση από μία διαδικασία μοριοδότησης τυπικών προσόντων στην ουσιαστική εξέταση γνώσεων και κυρίως δεξιοτήτων, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στην επιλογή προσωπικού. Δεν θα καταστήσουμε αντικείμενο μικροκομματικής αντιπαραθέσεως τις επιλογές της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και θα καλούσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξει το ίδιο, αν δεν κατανοούσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την ιδεολογική, πολιτική και προγραμματική του ταυτότητα.

Δημοφιλή!!  ΑΣΕΠ - 4Κ/2024 : Έκδοση προκήρυξης τριάντα μίας (31) θέσεων

Αφήνουμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του, στην προσπάθειά του να καταστήσει το ΑΣΕΠ αντικείμενο μικροκομματικής αντιπαράθεσης”, καταλήγει η ανακοίνωση».

Ο τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρώην γγ του υπουργείου Διοικητής Ανασυγκρότησης, καλούν τον υπουργό Εσωτερικών να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για όσα «κωμικοτραγικά» συνέβησαν στον διαγωνισμό και να ζητήσει συγγνώμη στους χιλιάδες υποψηφίους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω