Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3 Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη προκάλεσε απέραντη θλίψη και απελπισία σε όλους μας. Είναι αδιανόητο να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής δεκάδων ανθρώπων, πολύ νέων στην πλειοψηφία τους, θυμάτων της λογικής που βάζει πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη.

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ, θρηνούμε ιδιαίτερα για την απώλεια του μαθητή του 1ου Γυμνασίου Κορδελιού, Μπουρνάζη Παναγιώτη που μαζί με τον πατέρα του ταξίδευαν από την Αθήνα και έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τρένο. Εκεί μένει ο πρώτος γιος της οικογένειας που πρόσφατα έγινε πατέρας. Ο μαθητής μας ήταν το στερνοπούλι της οικογένειας! Οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές του τον γνώρισαν μέσα από πληθώρα στιγμών της σχολικής ζωής. Τον εκτίμησαν και τον αγάπησαν για την καλοσύνη και την εγκαρτέρησή του. Συγκλονισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το “ήρεμο, γλυκό παιδί”. Δίπλα τους θρηνούν οι φίλοι του και συμπαίκτες του στην ομάδα μπάσκετ που συμμετείχε. Μας στέρησαν ένα παιδί που, παρότι έζησε την τραγωδία της απώλειας της μητέρας του σε μικρή ηλικία, κατάφερε με τη βοήθεια των αγαπημένων του να κάνει όνειρα για τη ζωή και το μέλλον.

Ο χαμός του και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του, αφήνει ανείπωτο πόνο στους συγγενείς του και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Στους φίλους, τους συμμαθητές, τους καθηγητές του, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μόνοι, χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, την τραγική απώλεια, ενώ και άλλη μαθήτρια θρηνεί άνθρωπο της οικογένειάς της.

Δίνουμε υπόσχεση ότι δε θα αφήσουμε να ξεχαστεί. Η τραγωδία “με τα εισιτήρια θανάτου”, όπως με πόνο ψυχής περιέγραψε ο αδελφός του Παναγιώτη, δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί “η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα”.

Ο Παναγιώτης θα είναι πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του και σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3 ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12μ.

Για το Δ.Σ

 

 

Ο Πρόεδρος                                  Η Γραμματέας

Χρήστος Ζαγανίδης                  Σοφία Στεφανίδου

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω