society

ΔΟΕ – Συμμετοχή στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στηρίζει τον αγώνα  του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών για κατάργηση του Π.Δ. 85 και αναβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών για δουλειά με δικαιώματα και καλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00.

Είναι σημαντικό να ενώσουμε τη φωνή και τις διεκδικήσεις μας με τους αγωνιζόμενους καλλιτέχνες. Η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα παιδείας,  αφορά την εκπαίδευση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

ΔΟΕ: Βήματα για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Γνωμοδότηση νομικής συμβούλου για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή

Δημοφιλή!!  Καταγγελία για Ανοίκειες και Αλαζονικές Συμπεριφορές Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Για το κατέβασμα του αρχείου πατήστε εδώ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω