κιτσι1

Ημίχρονο ανοικτά, τελικό κλειστά πολλά σχολεία – Ανοικτά τα δημόσια, κλειστά τα ιδιωτικά και γενικώς…Αλαλούμ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτη ώρα Χιονοπόλεμο! Αδυνατούν να πάρουν μια οριστική απόφαση για το εάν τελικά θα ανοίξουν σήμερα 8/2 ή όχι τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Αττικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα δύο τεράστιοι δήμοι στην Ανατολική Αττική με εκατοντάδες σχολεία που στην αρχή χθες το απόγευμα τα σχολεία θα ήταν ανοικτά για τις 8/2, αργά χθες το βράδυ αποφασίστηκε σε έναν από τους δύο δήμους τα σχολεία να ανοίξουν 2 ώρες αργότερα, ενώ σήμερα το πρωί τα σχολεία τελικά έκλεισαν, με παιδιά να πηγαίνουν και να τα βρίσκουν κλειστά! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε αυτή τη σύγχυση έχουν υποβληθεί πάρα πολλοί γονείς που προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται με τα σχολεία. Αποκορύφωμα είναι ίσως αυτό που έγινε σε άλλο δήμο της Αττικής, όπου τα σχολεία άνοιξαν 8.15 και έκλεισαν γύρω στις 9.00 με τα παιδιά να επιστρέφουν στα σπίτια τους!

Εκτός των παραπάνω παλινωδιών, έχουμε και το εξής καταπληκτικό: στην ίδια περιοχή έχουμε διπλανά σχολεία ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο, το ιδιωτικό είναι κλειστό με απόφαση της περιφέρειας(ως σχολείο υπερτοπτικού χαρακτήρα!!) και το δημόσιο λειτουργεί κανονικά! Δε μιλάμε για μεμονωμένη περίπτωση καθώς δεκάδες τεράστια ιδιωτικά εκπαιδευτήρια σήμερα είναι κλειστά την ίδια ακριβώς στιγμή που τα δημόσια σχολεία των δήμων στους οποίους βρίσκονται είναι ανοικτά!

Δημοφιλή!!  Επιστολή / Αναγκαίοι οι Αυξημένοι Διορισμοί Εκπαιδευτικών ΠΕ 70 το 2024 για την Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι πρέπει να σταματήσουν τις εξυπνάδες αυτοί που λένε ότι τάχα αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού στους σχολάρχες που γλιτώνουν τεράστια λειτουργικά κόστη(πετρέλαιο, θέρμανση κτλ) για κάθε μέρα κατά την οποία παραμένουν κλειστοί! Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να είμαστε τόσο καχύποπτοι. Απλώς λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας! Απλώς δεν απαιτούνται τα ίδια μέτρα και για τα δημόσια σχολεία. Άλλο δημόσιο, άλλο ιδιωτικό! Εν τω μεταξύ χθες 7/2 είχαμε μάθημα σε σχολεία που στο προαύλιο το είχε στρώσει κανονικά.

Τέλος να ενημερώσουμε πως αυτή την ώρα 8/2/23, 9.00πμ χιονίζει κανονικά έξω από πολλά ανοικτά σχολεία της Αττικής, από όπου είναι και η (σημερινή) φωτογραφία του άρθρου. Μακάρι συνάδελφοι και μαθητές να απολαύσουν το χιόνι!

Δημοφιλή!!  Αύριο Τετάρτη 17/7 στις 12πμ η κινητοποίηση έξω από το υπουργείο παιδείας - Μεγάλη συμμετοχή ακόμα και μέσα στον καύσωνα

ΥΠ.ΕΣ: Eγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων στο δημόσιο 2024 – 2027

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω