Ενημερωτικής Ημερίδα Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ SpLenDed: Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης για τους Φορείς Εκπαίδευσης Ενηλίκων προκειμένου να υποστηρίξουν τη συμμετοχή των ατόμων με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες

Το έργο αφορά την στην υποστήριξη φορέων Εκπαίδευσης Ενηλίκων με στόχο να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους ώστε να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή ατόμων με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η πρόσβαση σε αυτές τις δραστηριότητες αναβαθμίζει τα προσόντα αυτών των ατόμων και ενισχύει τις πιθανότητες τους για απασχόληση.

 

Μπορεί να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο SpLenDed website και για την εταιρία μας στο PROMEA.

 


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo