Συμμετοχή στα διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια του προγράμματος “Νοιάζομαι για το παιδί μου”

Ανταποκρινόμενοι στο μεγάλο ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από δεκάδες γονείς για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος Νοιάζομαι για το παιδί μου, σας ενημερώνουμε ότι έχει ανοίξει περιορισμένος αριθμος θέσεων για όλα τα σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια.

 

Ήδη ολοκληρώθηκαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο και το βιωματικό εργαστήριο για την Ψυχική Ανθεκτικότητα. Οι δράσεις μας συνεχίζονται τον Νοέμβριο (23, 30/11) με ενημέρωση και συζήτηση αναφορικά με τη θεματική ενότητα “Αυτοεκτίμηση & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”.

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων και εργαστηρίων.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το πρόγραμμα Νοιάζομαι για το παιδί μου υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με την υποστήριξη της NN Hellas και αποσκοπεί στην προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo