Παρασκευή ανακοινώνεται η πρόσληψη περίπου 2.400 – 2.500 αναπληρωτών παράλληλης στήριξης ΕΑΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε μια μεγάλη λίστα αναμονής έχουν μπει εκατοντάδες παιδιά με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας…

 

Οι ανάγκες για την στελέχωση των Παράλληλων Στηρίξεων, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ΚΕΔΑΣΥ, και των Τμημάτων Ένταξης στον Κλάδο ΠΕ02.05 ανέρχονται σε πάνω από 561 – δεν συμπεριλαμβάνονται οι ανάγκες για την στελέχωση των ΚΕΔΑΣΥ, και τα κενά από τις ΔΔΕ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων!

Η φάση ΕΑΕ θα περιλαμβάνει παράλληλες, ΣΜΕΑΕ, ΤΕ, ΕΕΠ ΕΒΠ και την αναμένουμε

Ενώ όλα είναι έτοιμα εδω κ μερες και αναμέναμε την ανακοίνωση σήμερα, με ευθύνη του ΥΠΑΙΘ η φάση τελικά με τα ονόματα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, η πρόσληψη θα αφορά  περίπου 2.400 – 2.500 αναπληρωτών παράλληλης στήριξης ΕΑΕ. 

Δημοφιλή!!  Είναι η Ειδική Αγωγή προτεραιότητα; Διεκδικήσεις και προτάσεις για την Ειδική Αγωγή από τη Δ.Ο.Ε.

 

Τα “σαινια” στο ΥΠΑΙΘ σκέφτηκαν την Παρασκευή να έχουμε την ανακοίνωση της ενισχυτικής και το βραδάκι τις προσληψεις ειδικής αγωγής, οι οποίες φυσικα θα ανατρέψουν προσληψεις ενισχυτικής και θα πρεπει να προσληφθούν οι επόμενοι!! Οταν (δεν) υπάρχει σωστός προγραμματισμός ολα γίνονται…

 

 

https://e-wall.net/2022/11/15/27504/

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω