Ενημέρωση του Σεραφείμ ( Μάκη) Λάππα Γενικού γραμματέα ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Έχει ξεκινήσει από τις διευθύνσεις να στέλνονται emails από την ψηφιακή κάλπη Zeus στους μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ-ΕΒΠ.

 

H «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

 

Είναι ένα δοκιμαστικό μήνυμα για τις ηλεκτρονικές εκλογές των αιρετών που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου 2022. Παρακαλούμε να ελέγξετε και στα ” ανεπιθύμητα” εάν δεν σας έχει έρθει στα εισερχόμενα.

 

Αν κάποιος συνάδελφος δεν το έχει λάβει, να το δηλώσει στον/στην δντη/δντρια του σχολείου για να ενημερώσει την διεύθυνση με το σωστό email. Όσοι έλαβαν το mail δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια ενέργεια αυτή την στιγμή.

 

Σεραφείμ ( Μάκης) Λάππας Γενικός γραμματέας ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo