ΠΕΑΔ: Διαμαρτυρία για την παραίτηση του αναπληρωτή εκπαιδευτικού

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Δ. εκφράζει τη συμπαράστασή του στο συνάδελφο αναπληρωτή εκπαιδευτικό, ο οποίος με σθένος και αξιοπρέπεια αντιμετώπισε τον εκφοβισμό και επέλεξε την παραίτηση, μολονότι αυτή οδηγεί σε επαγγελματική εξόντωση.
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του για τις συνθήκες «ζούγκλας» που επικρατούν στο συγκεκριμένο σχολείο και να λάβει δράση, έτσι ώστε ο συνάδελφός μας να παραμείνει στην εκπαίδευση.
Είναι ανεπίτρεπτο να καλύπτει ο μαχόμενος εκπαιδευτικός της τάξης τα κενά της διοίκησης, να παραμένει χωρίς υποστήριξη και καθοδήγηση και να τιμωρείται για την απόφασή του να κάνει το αυτονόητο… να διδάξει στη σχολική τάξη!
Από το Δ.Σ.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo